Fotod: suvine nädalavahetus tõi randadesse parkimiskaose

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetuse ilus ilm tõi Tallinna randadesse rohkelt puhkajaid ja veemõnude nautijaid, millega kaasnes mitmes kohas parkimiskaos.

Kinni pargiti prügikonteinerid, välitualetid ja ka kaasliiklejate sõidukid, teatas Tallinna munitsipaalpolitsei. Ka kollasega tähistatud, parkimist keelavad teekattemärgised ja haljasalaribad jätsid parkijad külmaks.

Paar autoomanikku ei põlanud ära ka suisa võpsikusse parkimist. Eriti hull oli olukord Kakumäe ranna piirkonnas, kust korrakaitsepatrull sai hulgaliselt väljakutseid ning hoolimatute parkijate tõttu oli sunnitud liikluskaose vältimiseks liiklust reguleerima.

Eeloleval nädalavahetuse ilmaprognoosid head rannailma ei luba, kuid tulekul on mitu suurüritust: Madfest Festival 2017 Tallinna lauluväljakul, ajaloopäev ja rohelaat vabaõhumuuseumis. Taasiseseisvumispäevaga seoses toimub üritusi ning kontserte nii kesklinnas kui ka teletorni juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles