Tallinn loob Kadrioru ja Ülemiste ameti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiani kesklinna valitsuse alla kuulunud Kadrioru jaoks luuakse eraldi amet.
Siiani kesklinna valitsuse alla kuulunud Kadrioru jaoks luuakse eraldi amet. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tallinna linnavalitsus on ette valmistanud volikogu määruse eelnõu, millega muudetakse linnaosade valitsused piirkondlikeks ametiteks ning moodustatakse Ülemiste amet ja Kadrioru amet.


Linnavolikogu otsustas tänavu veebruaris lõpetada Tallinna kaheksa linnaosavalitsuse tegevus alates tänavu 1. juulist ning kujundada need ümber linnavalitsuse piirkondlikeks ametiteks. Tänasel istungil võtab linnavalitsus vastu vastava määruse eelnõu, millega luuakse olemasolevate üksuste juurde kaks uut ametit.

Lasnamäe linnaosavalitsus jagatakse Lasnamäe ametiks ja Ülemiste ametiks. Kesklinna valitsus jaguneb Kesklinna ametiks ja Kadrioru ametiks.

Linnaosade valitsuste tegevuse lõpetamine ei tähenda nende töö peatumist ega seal töötavatele inimestele töö kaotust, vaid nad jätkavad alates 1. juulist töötamist piirkondlikes ametites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles