Nädalavahetusel kraamiti linnatänavaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakoristus.
Tänavakoristus. Foto: Peeter Langovits

Tänaseks on koristusfirmad viinud Tallinna tänavatelt ära 62 tonni olmejäätmeid, 1655 tonni pühkmeid ja kasutanud tänavapesuks 679 kuupmeetrit kastmisvett.

Möödunud nädalavahetusel oli väljas 32 tänavakoristusmasinat ja 20 käsitööbrigaadi, teatas Raepress.

Koristatud on Põhja piirkonna jalgrattateed, Tehnika, Telliskivi, Rohu, Sõle tänavad, Linnu, Kadaka ja Akadeemia tee, Vabaduse ja Mere puiestee, Peterburi tee, Veerenni, Veetorni, Vana-Lõuna ja Väike-Ameerika tänav, Vabaduse väljak. Paldiski maanteel ja Suur-Sõjamäe tänaval puhastati tänavate äärekivid.

Tänavaid pesti Vesse viaduktil, Tammsaare teel, Rahu tänaval, Peterburi teel ja Tartu maantee jalakäijate ohutussaartel.

Tänaseks on planeeritud koristustööd Tammsaare tee Tondi tänava ja Järvevana tee vahelisel lõigul, Pärnu maanteel Viru väljakust Viljandi maanteeni, Paljassaare teel, Tööstuse, Taludevahe ja Vahepere tänaval, Toom-Kuninga, Tuvi ja Väike-Ameerika tänaval, Linnu teel, Tammsaare teel Retke tänava ja Sõpruse puiestee vahelisel lõigul, Ehitajate, Akadeemia ja Laagna teel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles