Remont segab Kanama viaduktil liiklust

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik Pärnu maanteel Kanama viadukti juures kiirust mõõtmas.
Politseinik Pärnu maanteel Kanama viadukti juures kiirust mõõtmas. Foto: Küllike Rooväli / Postimees.

Harjumaal jätkub Tallinna ringteel asuva Kanama viadukti kapitaalremont ning täna kella 11st suletakse liikluseks Tallinna-Pärnu maantee mõlema sõidusuuna äärmised kiirendusrajad.

Samuti kehtestatakse viadukti all kiiruspiirang kuni 50 km/h Tallinna-Pärnu ja Pärnu-Tallinna suunal, teatas maanteeinfokeskus.

Täna alustatakse teetöödega Jüri-Aruküla maantee kilomeetritel 5,2 -kuni 8,3 (Pajupea-Kulli) ja Lagedi-Peningi tee kilomeetritel 8,0 - 8,5.

Tööde planeeritav lõpp on augusti keskel. Teetööde ajal kindlustatakse läbisõit kohalikule transpordile, ühissõidukitele, objekti teenindavatele sõidukitele, politsei ja päästeameti masinatele. Kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h.

Vajadusel reguleeritakse liiklust fooridega, võimalikud lühiajalised sulgemised. Soovitatav ümbersõit Lagedi kaudu ning see pikendab teekonda ligi kuus kilomeetrit.

Sobiva ilma korral jätkatakse Tallinna-Narva maanteel asuva Kodasoo viadukti vuukide korrastamist. Üks sõidurada on viaduktil suletud ja kiirus piiratud kuni 30 km/h.

Harjumaal alustati taastusremondiga Kurna-Tuhala maanteel Raudalu ja Kiili ristmiku vahelisel maanteelõigul. Liiklusele on suletud lõik Kangrust - Vaelani. Ümbersõit toimub mööda Tallinna ringteed. Tööd kestavad orienteeruvalt 31. augustini.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles