Nädalavahetusel töötas Tallinnas 32 koristusmasinat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teho tänavapuhastusmasin Pirita teel.
Teho tänavapuhastusmasin Pirita teel. Foto: Mihkel Maripuu

Tänahommikuse seisuga on Tallinna tänavatelt kogutud 277 tonni olmejäätmeid, 4144 tonni pühkmeid ja tänavate pesuks kasutatud 3676 kuupmeetrit vett.


Möödunud nädalavahetusel oli Tallinna tänavatel väljas 32 tänavakoristusmasinat ja töötas 17 käsitsitöö brigaadi, teatas Raepress.

Kommunaalameti hooldusosakonnast saadud andmetel koristatakse täna Paekaare ja Varraku tänavat, Pirita teed, Pärnu maanteed, Faehlmanni tänavat, Filtri teed, Torupilli otsa, Laulupeo, Vesivärava, Rohelise Aasa tänavat, Järvevana teed, Veerenni, Kai, Lootsi, Tuukri, Petrooleumi, J. Kunderi, Tööstuse, Kopli, Maleva, Ankru, Ristiku, Rohu, Tehnika ja Telliskivi tänavat.

Majandus- ja kommunikatsiooniministri määruse kohaselt peavad kevadised hooldustööd, mis hõlmavad endas liikluskorraldusvahendite korrastust, teerajatiste puhastamist ning talihoolduse käigus libedustõrjeks kasutatud puistematerjali jääkide äravedu, olema lõpetatud 15. maiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles