Sulailm tõi trammipeatuses nähtavale prügimäe

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ootamatult soojad ilmad muutsid Hobujaama trammipeatuse hiigelsuureks tuhatoosiks.


Nimelt sulasid tee äärde kuhjatud lumehanged ära ja eile seal avanenud pilt oli kõike muud kui ilus. Ühekorraga said nähtavaks kõik sigaretiotsad, mis trammiootajate poolt paari kuu jooksul maha olid visatud.

«Tänaseks peaks asi korras olema. Eile oli meil sellest õige mitmel tasandil juttu. Ise vaatasin ka seda ja hoidsin kahe käega pead kinni,» ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg.

Ta lisas, et praht oli kuude kaupa kogunenud ja järjest värske lumega kinni kaetud. Nüüd aga sulas see kõik korraga välja ja just pühade ajal, kui ka tänavapuhastajad asja rahulikumalt võtsid.

«Esitasin kolmapäeval tänavapuhastajatele tungiva palve, et see koht öösel korda tehtaks,» rääkis Sulg, kes täna polnud jõudnud veel peatust kontrollida. Igatahes täna lõunaks olid suured konihunnikud kadunud ning trammipeatus vajanuks vaid kerget koristamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles