Põgeneda üritanud roolijoodik lasi politseinikule pipragaasi näkku

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodik.
Roolijoodik. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tähelepanelik inimene teatas täna öösel politseile joobes autojuhist, kes tagurdas otsa teisele sõidukile. Roolijoodik üritas politsei eest põgeneda ning lasi võimuesindajale pipragaasi näkku.

21. jaanuaril kella 00.05 ajal rünnati Toom-Kuninga tänaval autot peatanud politseinikku pipragaasiga. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 36-aastane mees.

«Keskööl vastu tänast edastas tähelepanelik inimene politseile teate, et Kaera tänaval tagurdas teisele sõidukile otsa sõiduauto Volkswagen Passat, mille juht sõitis autoga sündmuskohalt minema,» teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Ilmar Kahro Postimehele. «Kirjeldustele vastavat autot märkas politseipatrull Kristiine ristmikul ning asus sõidukit jälitama.»

Antud peatumismärguandele autojuht ei reageerinud. Auto peatus lõpuks Toom-Kuninga tänaval, 36-aastane autojuht, kes oli tarvitanud alkoholi, lasi autoukse vahelt politseinikule näkku pipragaasi.

«Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda kahtlustatavana vägivallas võimuesindaja suhtes,» lisas Kahro. Kaassõitja, samuti 36-aastane mees, viidi jaoskonda kainenema ning tema suhtes algatati väärteomenetlus, kuna ta eiras politseinike korraldusi. Kiirabi andis politseinikule esmaabi.

«Täname tähelepanelikku naist, kes avariist ja joobes juhist politseile teatas ning andis teada tema liikumismarsruudist,» ütles politsei pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles