Nudistide protest jätab nad sel suvel oma rannata

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui viimased kaks aastat tähistas see silt nudistide ranna algust, siis tänavu seda enam ei tule.
Kui viimased kaks aastat tähistas see silt nudistide ranna algust, siis tänavu seda enam ei tule. Foto: Peeter Langovits

Piritale tänavu eraldi nudistide randa ei tule, kuna mullu linnaosa poolt pakutud ala neile ei sobinud ning nudistide soove linnaosa täita ei saa.

«Miks me ikka ühe reha peale mitu korda astuma,» kommenteeris Pirita linnaosa vanem Tiit Terik Postimees.ee'leotsust nudiste randa mitte avada.

Tema sõnul kaalus linnavalitsus pikalt nudistide ranna lubamist. Kuna möödunud aastal kaebasid nudistid linnaosavanema vastava otsuse kohtusse, siis Teriku sõnul ei pidanud ta võimalikuks samalaadset otsust välja anda. «Mingit paremat varianti oma majas me leidnud ei ole,» sõnas Terik.

Ta lisas, et ka alastikultuuri harrastajad ise ei ole sellel aastal mingit initsiatiivi ka üles näidanud.

Linnaosajuhi sõnul rahuldaks nudiste selline ala, mis oleks liivavallide või taraga piiratud ning seal oleks keelatud riietes inimestel liikuda. Kuid seda soovi ei ole Teriku sõnul võimalik täita.

«Äkki teisele poole soovivad tulla motomatkajad, nende kõrvale tahavad privaatranda näiteks matemaatikaolümpiaadil käinud noored ja siis me jagamegi ranna sellisteks tsoonideks ära,» põhjendas ta. Pealegi peab kallasriba olema vaba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles