Legendaarne Viru hotell saab nimeks Original Sokos Hotel Viru

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru hotell. Foto on illustreeriv.
Viru hotell. Foto on illustreeriv. Foto: Andres Haabu / Postimees

Hotellikett Sokos Hotels viib läbi oma ajaloo suurimat kontseptsiooniuuendust, tuues täna turule kaks uut hotellikontseptsiooni, Break by Sokos Hotels ja Original by Sokos Hotels. Muutuse teeb läbi ka legendaarne Viru hotell – alates mai keskpaigast kannab see nime Original Sokos Hotel Viru.

«Vaadates brändiuuenduses formuleeritut, oli meile kohe selge, et Viru hotell on see algupärane ja kohalik, hea asukoha, maksimaalselt laia teenustevaliku ja suurepärase teenindusega hotell,» ütles Original Sokos Hotel Viru tegevdirektor Anu Soosaar.

«Tegemist on olulise sammuga Sokos Hotels keti arengus, mis annab kliendile selgema sõnumi iga hotelli kohta. Viru on kordumatu kõigile ja seisame julgelt selle lubaduse taga.»

Original-ketti kuulub üle 30 kõrgetasemelise Sokos Hotelli erinevates piirkondades, näiteks Sokos Hotel Ilves Tamperel ja Sokos Hotel Vaakuna Helsingis ning Sokos Hotel Viru Tallinnas.
Break-ideoloogia pakub klientidele rõõmu ja energiat, olgu küsimus töö- või puhkusereisis. Break-hotelli tuum on erinevad pausid, mida kliendid saavad vastavalt meeleolule valida. Iga hotell pakub võimalusi naudinguteks, värskenduseks, inspiratsiooniks või aktiivseks ajaviiteks.


Konkreetsete uuendustena on Break-hotellides hommikusöögi smoothie-baar ja voolav šokolaad, ööpäevaringselt avatud pood ja fuajee Break Lounge, kus kliendid saavad mängida lauamänge või lugeda. Tubadesse saab tellida lastele mänguasju või elektroonilisi mänge ning täiskasvanutele sporditarbeid.

Sokos Hotels on Soome suurim hotellikett, kuhu kuulub üle 50 hotelli Soomes, Tallinnas ja St Peterburis. Hotellid paiknevad linnakeskustes või keset vabaajakeskusi, suurepäraste transpordiühenduste ääres.

AS Sokotel on SOK kontserni tütarfirma, kes tegutseb Eestis Original Sokos Hotel Viru kaubamärgi all. Hotellis on 516 hotellituba, kaasaegne konverentsikeskus, suur restoranimaailm, Eesti esimene hotellimuuseum, ilukeskus ja saunad. Original Sokos Hotel Viru on Eesti suurim hotell, mis majutab korraga enam kui 1000 inimest. Tänavu maikuus täitus hotellil 41. tegutsemisaasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles