Restoran Neh kutsub pühapäevasele lihasöömaajale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Restoran Neh

Eesti viiekümne parima restorani esikümnesse mahtunud Pädaste restoranide Tallinna-residents Neh kutsub sel pühapäeval viimast korda nautima mõnusat lihasöömaaega nimega Sunday Roast.

Sööjaid ootab röstitud kanapoeg, grillitud spargli ja karulaugu kreemiga, pühapäevase lõunasöögi saatjateks pakutakse rikkalikku valikut kõrvalroogasid, samuti sisaldub hinnas eelroog.Suvehooajal on avatud ka Nehi terrass.

Pädaste mõisa restoranide maitselooja, chef de cuisine’i Peeter Piheli sõnul on tegemist lihtsa söömaajaga, kus iga sööja saab suure malmpoti ahjus küpsetatud liha ja köögiviljadega mõnusa punase veini kastmes. Kõik lihad on küpsetatud kesdmisel ehk medium küpsusastmel.

Restoran Neh annab ka teada, et nende lahtiolekuajad on muutunud:
Alates 1. juuni - 31. august on Neh õhtusöögiks avatud teisipäevast laupäevani kell 18 - 22:30, suvehooajal on Neh pühapäeviti ja esmaspäeviti suletud.  Alates 1. septembrist on Neh jällegi avatud oma tavapärastel kellaaegadel.

Hinnad:
Sunday Roast kahele, sisaldab eelrooga – 35 eurot
Hind üksinda saabujale 19 eurot
12 aastastele ja noorematele lastele – 13 eurot lapse kohta

Soovitatakse eelnevat broneerimist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles