Terik: Sepa ja Parbuse jutt kuulub folkloori valdkonda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita linnaosavanem Tiit Terik.
Pirita linnaosavanem Tiit Terik. Foto: Peeter Langovits

Pirita linnaosavanem Tiit Terik oli juba varem kursis kapo poolt salvestatud Ivo Parbuse ja Elmar Sepa vestlusega, kus kritiseeritakse ka teda.


Mingeid erilisi emotsioone salvestusega tutvumine temas ei tekitanud. «Ma üldiselt kuulan ja võtan kuulda nende inimeste arvamust, kes mulle korda lähevad. Ja oma mõtete ja ideede eest olen alati seisnud ja välja öelnud, mida ma arvan. Olgu see siis Pirita tasuline parkimine või TOPi temaatika,» ütles Terik Postimehele.

Muuhulgas kurtsid Sepp ja Parbus omavahel, et Terik tegutseb Pirital oma äranägemise järgi ning nendel pole tema üle võimu. «Siin on olnud selliseid momente küll, kus võib-olla on eriarvamusele jäädud. Aga ma ütlen ikka välja seda, mida ma arvan. Mitte seda, mida Sepp või Parbus või kes iganes arvavad õige olevat,» kinnitas Pirita linnaosavanem selle peale.

Oma ametipostil pole Terik mingeid surveavaldusi tundnud. «Vähemalt mainitud inimeste poolt küll mitte. Ma arvan, et see jääb pigem folkloori valdkonda,» ütles Terik.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles