Jürgenson: kuulun Keskerakonda ja toetan erakonda oma võimaluste piires

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine kesklinna vanem Marek Jürgenson hakkab uuest aastast juhtima Haabersti linnaosa.
Endine kesklinna vanem Marek Jürgenson hakkab uuest aastast juhtima Haabersti linnaosa. Foto: Peeter Langovits

Tänane Haabersti linnaosavanem ja endine Kesklinna vanem Marek Jürgenson ei pea vajalikuks endiste erakonnakaaslaste Ivo Parbuse ja Elmar sepa vestlusi kommenteerida.


«Endiste keskerakondlaste arvamusi minu ametisse nimetamise asjaolude kohta ei pea ma vajalikuks ega õigeks kommenteerida. Mind on Haabersti linnaosa vanema ametisse kinnitanud Tallinna linnavalitsus linnapea ettepanekul,» lausus Jürgenson.

«Endiste erakonnakaaslaste jutust vastab tõele see, et me mõlemad isaga kuulume Keskerakonda ja toetame erakonda oma võimaluste piires ning soovime nii erakonna kui Tallinna linna kiiret arengut,» lisas ta.

Endine linnaametnik Ivo Parbus ja Keskerakonna rahaasjadega tegelenud Elmar Sepp kritiseerisid kapo poolt lindistatud vestluses linnaosavanemaid. Jürgensoni kohta väitsid nad, et too olla ametisse kinnitatud tänu sellele, et tema ettevõtjast isa on Keskerakonna esimeest Edgar Savisaart kõvasti toetanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles