Vilja Savisaar-Toomast võib saada Reformierakonna Tallinna linnapeakandidaadiks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomast
Vilja Savisaar-Toomast Foto: SCANPIX

Reformierakonna Tallinna piirkonna arendusjuhi Rene Ilvese sõnul esitati üheks võimalikuks erakonna Tallinna linnapeakandidaadiks Euroopa Parlamendi liige Vilja Savisaar-Toomast.


«Reformierakonna Tallinna piirkonna liikmed esitasid Vilja Savisaar-Toomasti üheks erakonna Tallinna linnapeakandidaadiks,» ütles Ilves. «Linnapeakandidaate saab esitada tänase päeva lõpuni ja lõpliku otsuse teeb Tallinna organisatsiooni üldkogu 17. augustil.»

«Tahaksin olla kõigi tallinlaste linnapea, mitte linnapea vaid ühele osale tallinlastest. Kõige rohkem häirib mind populism, millega Tallinna täna juhitakse. Selle asemel, et suunata energia ja vahendid linlaste reaalsete probleemide lahendamisele, panustab tänane linnavalitsus propagandale. Kui linn on hästi juhitud, saavad inimesed sellest isegi aru, mitte ei ole selleks vaja meeletut propagandamasinat,» ütles Savisaar-Toomast.

Savisaar-Toomasti sõnul saaks Tallinna 500 miljoni eurost eelarvet tallinlaste huvides kindlasti paremini kasutada, alustada tasuks investeeringutest lasteaedadesse, mida on pikka aega oodatud.

«Liberaalina puudutab mind ka see, kuidas linnavalitsus tegeleb ülejäänud Eesti riigile vastandumisega, luues nii-öelda oma riiki riigis. Eesti vabariigi pealinn peab olema võrdselt avatud kõigile Eestimaa elanikele,» lausus Savisaar-Toomast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles