Folkloorifestival Kalamaja Baltica jõuab Kultuurikatla aeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Allikas: Kultuurikatel

Nädalalõpul täidavad Kultuurikatla Aia Kalamaja Baltica festivali sündmused. Uue teatriprojekti toovad vaatajateni äsja diplomeeritud TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia näitleja ja lavastaja – Imre Õunapuu ja Siim Maaten. Nädalavahetusse teeb sissejuhatuse elektroonilise muusika sündmus «Abstraktsioonide öö».



Laupäeval, 6. juulil toimuvad Kultuurikatla Aias folkloorifestivali Kalamaja Baltica sündmused. Kohvikus Kanala esitletakse sel päeval Armeenia kunstniku Ašot Jegikjani töid, mis on inspireeritud Eesti pärimuskultuurist.

Festivalipäeva avab vestlusring «Mõtteõu», järgnevad pilli- ja laulumänguõpitoad. Kell 17 saab Aiast alguse pärandiretk Kalamaja ajaloolistele radadele. Festivaliõhtu lõpetab aias toimuv filminurk.


Laupäeva keskpäevast alates on Kultuurikatla aeda oodatud kõiki rattahuvilised, sest sealsamas tegutsev Velonaut teeb Jalgratta Akadeemia sarjas rattaparanduse ja tuunimise töötoa. Õhtul esietendub Aia black boxis teatriprojekt «Lohetapp».

Autorite Riismaa ja Rooste loomingule annavad lavaelu Siim Maaten ja Imre Õunapuu. Lavastus, kus kaks meest ei vaata seekord lootusrikkalt tulevikku, vaid elavad elu keskel ning vaatavad lohele otse silma. Igaüks peab kohtuma oma lohega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles