Lasnamäe Pae parki rajatakse sild ja purskkaev

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niisugune hakkab välja nägema Pae parki rajatav sild.
Niisugune hakkab välja nägema Pae parki rajatav sild. Foto: Lasnamäe linnaosavalitsus

Sel nädalal algasid Pae pargis mitmesugused ehitustööd, mille eesmärgiks on lisada väga populaarseks saanud kaunile pargialale veelgi atraktiivsemaid vaatamisväärsusi ja liikumisvõimalusi.


Oluline on suurendada kogu pargi multifunktsionaalsust nii, et parki saaks puhkamiseks kasutada aastaringselt, teatas Lasnamäe linnaosavalitsus. Tööde käigus rajatakse pargi keskele ühendussild üle veesilma, samuti purskkaev ja talispordi harrastajate rõõmuks ka mitmetasandiline suusarada (kergliiklustee kõrvale koorepuruga suusaraja aluspõhi).

Lasnamäe linnaosavanema asetäitja Jaanus Riibe sõnul on Pae park Tallinna üks noorimaid parke. «Endise paekarjääri maa-alal on suur vaatamisväärsus kohati 8 meetri sügavune järv. Park on populaarne emade ja väikeste laste jalutamiskohana, kuna pargi maastikul on huvitav reljeef, pargis asub mänguväljak ja pikk kergliiklustee,» selgitas Riibe.

Projekteerimis- ja ehitustööd teeb AS Merko Ehitus Eesti ning tööde lõpptähtaeg on 1. oktoober 2013. Kogu arendusprojekti maksumus on 717 410 eurot.

Seoses ehitustöödega palub linnaosavalitsus Pae pargi külastajatel olla liikumisel ettevaatlikud ning vabandab ehitustöödega seotud ebamugavuste pärast.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles