Võidusamba avamiselt pääseb koju ühissõidukiga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus Kaarli puiesteel.
Liiklus Kaarli puiesteel. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

22. juuni ööl vastu 23. juunit pikendab linnavalitsus seoses Vabadussõja võidusamba avamise pidustustega linna põhisuundadel ühistranspordiliinide tööaega.


Bussiliinidele nr 1A, 18 , 40, 60 ja 67 ning trollibussiliinidele nr 3 ja 6 lisatakse täiendav väljumine kesklinnast öösel kell üks ja kell kaks, vahendas Raepress. Liinide nr 1A, 18 ja 40 ööbussid väljuvad Postimaja kõrvalt Hobujaama peatusest. Liinid nr 60 ja 67 ning trollibussid oma tavapeatustest.

Trammiliinid nr 1 ja 4 väljuvad Hobujaama peatusest Ülemiste ja Kadrioru suunal kell 00.35 ja 01.35 ning Kopli ja Tondi suunal kell üks ja kell kaks.

Abilinnapea Taavi Aas ütles tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil, et 22. juuni hilisõhtu täpne ühissõidukiliikluse kava vajab veel mõningat täpsustamist. «Kaitseministeeriumi palvel pikendasime täna Võidusamba avamisega seotud avaliku ürituse luba. Kui seni oli luba välja antud 22. juuni keskööni, siis täna pikendasime seda 23. juuni kella üheni, sest on selgunud, et Võidusamba avamisüritus kestab üle südaöö,» ütles Aas.

Ta lisas, et kuigi ühissõidukite liikumise kord Võidusamba avamise ööl täpsustub lähipäevil. «Täpne ühistranspordi liiklusskeem selle ürituse ajal selles osas, mis puudutab Kaarli puiesteed pannakse lähipäevil paika ürituse sujuva korraldamise eest vastutava turvafirma ja transpordiameti koostöös, sest tänase seisuga me oleme plaaninud avada Kaarli puiestee linnast väljuval suunal ühistranspordiliikluse 20. juunil. Aga sõltuvalt sellest, kuidas pannakse paika ürituse aegne liiklusskeem, võib siin tulla mõningaid muudatusi,» lausus abilinnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles