Maxima avab Lasnamäel uue kaupluse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima logo.
Maxima logo. Foto: Peeter Kümmel

Kaubanduskett Maxima avab teisipäeval Lasnamäel, Linnamäe tee 61 oma kuueteistkümnenda Maxima X kaupluse.


Priisle turu kõrval avatav kauplus annab tööd enam kui 30 inimesele. Müügipinda on avatavas Maximas üle 900 ruutmeetri, mis teeb Priisle kauplusest ühe suurima Maxima Tallinnas. «Maxima X kaupluse puhul on tegu avara ja laia valikuga lähipoega, mille hinnatase on soodne ning lisaks ootavad ostjaid iganädalased sooduspakkumised,» ütles Maxima Eesti OÜ tegevdirektor Renatas Vaitkevicius.

Priisle kauplus on viiekümne esimene Maxima Eestis. Kaupluses on korraga müügil ligi 5000 erinevat toodet. Peale selle saab rendipindadelt osta elektroonikakaupu, kosmeetikat ja lilli. Kauplusehoones töötavad ka apteek, postkontor ja erinevad pangaautomaadid.

Kauplus avatakse teisipäeva hommikul kell 10 ning avamispäeval on ostjaid ootamas rida hinnaüllatusi. Igapäevaselt on kauplus avatud kella 7-23.

Maxima kontsernil on 430 kauplust. Neist 221 töötab Leedus, 128 Lätis, 50 Eestis ja 31 Bulgaarias. Kõikides riikides töötab kokku 25 000 töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles