Kesklinna valitsus toetas Tallinna reaalkooli

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna reaalkool.
Tallinna reaalkool. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna kesklinna valitsus otsustas toetada 30 000 krooniga Tallinna reaalkooli uue algklasside maja ja spordihoone detailplaneeringu lõpule viimiseks vajalike arheoloogiliste proovikaevamiste läbiviimiseks.


«Tallinna reaalkoolil puudub oma spordihoone, samuti on praegune algklasside hoone amortiseerunud ja õpilastele kitsaks jäänud, mille tõttu kannatab kvaliteetse hariduse andmine,» leidis kesklinna vanem Marek Jürgenson.

«Koolile uue algklasside maja ja spordihoone ehitamiseks tellis Tallinna Haridusamet detailprojekti arhitektuuribüroost Novel. Detailplaneeringu menetlemiseks tuleb teostada arheoloogilised proovikaevamised, mille kulude osaliseks katmiseks pöördus Reaalkooli Hoolekande Selts kesklinna valitsuse poole," selgitas Jürgenson Raepressi vahendusel.

Tallinna reaalkooli uue algklasside maja ja spordihoone detailplaneeringu eelduseks olevate arheoloogiliste kaevamistööde ja uuringute kogueelarve on ligikaudu 150 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles