Kristiine keskuse juures muutus liikluskorraldus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümberehitustööde tõttu sulges Kristiine keskus parkimismaja Tulika tänava poolse sissesõidu.
Ümberehitustööde tõttu sulges Kristiine keskus parkimismaja Tulika tänava poolse sissesõidu. Foto: Kristiine keskus

Kristiine kaubanduskeskuse 21 000 ruutmeetri suuruse laienduse ehituse tõttu on suletud keskuse parkimismaja Tulika tänava poolne sissesõit. Uus juurdepääs asub 250 meetrit Tondi pool.


Kristiine kaubanduskeskuse haldusjuhi Tauno Krulli sõnul mõjutab muudatus Tulika tänava mõlemast suunast keskusesse autoga tulijaid. Praegune sissesõit parkimismajja Alexela tankla juures on suletud. Uus juurdepääs on rajatud Tondi poole endise õppesõiduplatsi juurde.

«Uus sissesõit on mugav,» kinnitas Krull. «Muutunud liikluskorraldusega kiiremaks harjumiseks paigaldasime ka keskuse lähedusse suured teabetahvlid.»

Uue asukohaga sissesõit on kavandatud vähemalt aastaks. Alexela tanklasse pääseb endiselt Tulika tänavalt, kuid otsetee tanklasse keskuse parkimismajast on suletud.

Endla tänava poolne sissesõit parkimismajja ei muutu.

Krull ütles, et Tulika tänava pool hakatakse ehitama rampi, mida mööda saab edaspidi sõita praeguse parkimismaja neljandale korrusele. Rambi rajamine kestab umbes kolm kuud. Parkimismaja kolm esimest korrust ehitatakse ümber kaubanduskeskuse laienduseks.

Krulli sõnul suletakse ka parkimismaja kõrval asunud väike väliparkla. Selle kohti asendab uue sissesõidu juures asuv parkimisala.

«Muud keskuse laiendustööd külastajaid segada ei tohiks, sest projekt on koostatud nii, et enamuse ajast majas sees midagi ehitamisest näha ega kuulda ei ole.»

Kristiine kaubanduskeskuse laiendus maksab ligi 250 miljonit krooni. 21 000 ruutmeetri suuruse üldpinnaga juurdeehitis valmib 2010. aasta septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles