Tallinna valijad aktiviseeruvad päeva jooksul

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsuse ruumides asuvas valimisjaoskonnas oli keskpäevaks käinud hääletamas 116 inimest.
Tallinna linnavalitsuse ruumides asuvas valimisjaoskonnas oli keskpäevaks käinud hääletamas 116 inimest. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna valimisjaoskondade töötajate kinnitusel on inimeste valimisaktiivsus tänastel valimistel silmnähtavalt suurem kui suvel toimunud europarlamendi valimiste ajal.


Ka halb ilm ei peaks komisjonide töötajate sõnul valimistele mõju avaldama, sest hoolimata pidevast vihmast tundub inimeste aktiivsus valimistel iga tunniga kasvavat.

Vabaduse väljakul asuvas valimisjaoskonnas nr 24 oli keskpäevase seisuga valimas käinud 116 inimest. «Nimekirjas on umbes 3300 valijat, nii et osavõtuprotsent ei ole praegu veel eriti suur. Küll aga oli meie meie jaoskond väga populaarne eelhääletuse ajal. Siis olid meil siin pikad järjekorrad. Aga täna tundub, et inimesed veel ärkavad ja hääletajate põhimass alles hakkab tulema,» ütles valimiskomisjoni liige Elle Veltmann.

Juhkentali gümnaasiumis asuvas jaoskonnas oli koos eelhääletusega lõunaks antud 786 häält. Täna esimese kolme tunniga käis seal hääletamas üle 300 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles