Taksojuhtide ja linna kohtuvaidlused jätkuvad uuel aastal

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtuskäimise põhjuseks on Viru tänava otsas asuv taksopeatus, mille linn andis rendile Tulika Taksole.
Kohtuskäimise põhjuseks on Viru tänava otsas asuv taksopeatus, mille linn andis rendile Tulika Taksole. Foto: Uwe Gnadenteich

Täna oli Tallinna halduskohtus kaks istungit, kus taksojuhid Lembit Poolak ja Toivo Kadu taotlesid Viru tänava taksopeatuse Tulika Taksole rendileandmise tühistamist.


Istung, kus kaebajaks oli Toivo Kadu, lükati edasi järgmise aasta 1. veebruarile. Halduskohtust öeldi Postimees.ee'le, et edasilükkamise põhjuseks oli see, et mõlemad pooled esitasid kohtule täiendavaid tõendeid.

Lembit Poolaku kaebuse arutamist jätkab kohus kirjalikus menetluses. «Kohtuotsuse väljakuulutamise aeg ei ole esialgu teada, see teatatakse täiendavalt,» kinnitas kohtusekretär.

Taksojuhtide Liidu juhatuse liige Lembit Poolak vaidlustas Tallinna linnavaraameti poolt läbiviidud enampakkumise Viru tänava taksopeatuse rendileandmiseks, mille võitis AS Tulika Takso. Poolak teatas ajakirjandusele, et ka see kohtuvaidlus jätkub uuel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles