Aasmäe: tasuta rongisõit on linnavalitsuse vigade parandus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hardo Aasmäe.
Hardo Aasmäe. Foto: Peeter Langovits

Valimisliidu Vaba Tallinna Kodanik linnapeakandidaadi Hardo Aasmäe meelest on pealinlastele tasuta rongisõidu lubamine linnavalitsuse vigade parandus, sest seda oleks pidanud tegema juba tänavu 1. jaanuaril.

«Tallinna tasuta ühistransport on üks nõukaaegne asi, mis anti inimestele tasuta kasutada, kuid mis pole jätkusuutlik, kui seda ei kaasajastata,» sõnas Aasmäe. «Mina olin omal ajal esimene, kes algatas idee tasuta ühistranspordist, kuid preagune linnavalitsus on selle suhteliselt saamatult läbi viinud,» leidis ta.

«Ühistransport sellisel kujul nagu täna pole jätkusuutlik: liinivõrk on nõukaaegne, nagu ta minust 1992 maha jäi, inimesed aga elavad ja töötavad täna juba hoopis teistes kohtades. Lisaks on oluline püsikulude alandamine – panna bussid sõitma vedelgaasiga, toota ise elektrit trammide tarvis, liinivõrk tuleks tehniliselt moderniseerida ja ümber korraldada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles