Ühisteenused võtab sotsiaalsed töötajad alalisele tööle

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

AS Ühisteenused sõlmib pea pool aastat ametis olnud sotsiaalsetele töökohtadele võetud töötajatega töölepingud määramata tähtajaks, teatas ettevõtte personalijuht.


Linnavalitsuse käivitatud sotsiaalsete töökohtade loomise abiprogrammi raames võeti Ühisteenustesse läinud aasta augustist tööle viis inimest. «Alati leidub töid, mis tahavad tegemist, kuid praeguses majandusseisus saame ainult koos linnaga tagada uutele tegijatele väärilise palga,» tõdes ettevõtte juht Alar Vasemägi pärast sotsiaalsete töökohtade loomist.

Uutelt töötajatelt oodati abi eelkõige Tallinna parkimisautomaatide ja parkimismajade puhtuse tagamisel, kuid neile tutvustati ka parklate klienditeenindaja ülesandeid ning linna tasulise parkimisala teenindamise põhimõtteid. Praeguseks on peaaegu kõik omandanud oskused, mis võimaldavad neil jätkata tööd Ühisteenustes.

«Sotsiaalsete töökohtade pooleaastane programm saab kohe läbi. Me oleme programmi raames tööle võetud inimestega väga rahul ja neljale töötajale teeme ettepaneku pikendada töölepinguid määramata tähtajaks,» lausus Vasemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles