Mupo: Normann on endiselt meie pressiesindaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann.
Henrik Normann. Foto: Aivar Kullamaa / Kroonika

Munitsipaalpolitsei juhtkond kinnitab, et Henrik Normann on endistviisi ameti pressiesindaja, kuigi Normann eile seda eitas.


Nimelt soovis «Aktuaalse kaamera» reporter eile munitsipaalpolitsei kommentaari ühele parkimiskonfliktile ning tal paluti pöörduda mupo pressiesindaja Henrik Normanni poole.

«Ülesanne osutus aga oodatust keerulisemaks. Pärast mitmeid katseid Normann küll vastas telefonile, kuid teatas, et kõneisikut tema ei leia ning et tema polegi munitsipaalpolitsei pressiesindaja. Kuna puhkusel viibiv peadirektor Kaimo Järvik siiski kinnitas Normanni pressiesindaja staatust, proovis «Aktuaalne kaamera» meest uuesti tabada, seekord aga katkestas Normann keset vestlust kõne,» kirjeldas ERR-i uudisteportaal eilseid sündmusi.

«Henrik Normann on küll meie pressiesindaja, aga praegu ta tegeleb lihtsalt muude asjadega. Homme on tal ees suur esinemine linnade ja valdade päeval. Ta on selle ettevalmistamisega väga hõivatud ning seetõttu viimastel päevadel igapäevasest töörutiinist kõrvale jäänud,» lausus munitsipaalpolitseiameti juhataja asetäitja Margo Reiska ning lisas, et suur töökoormus oli põhjuseks ka eilsele intsidendile. Paari päeva pärast asub Normann tema sõnul jälle pressiesindaja kohustusi täitma.

Tallinna abilinnapea Jüri Pihl, kellele munitsipaalpolitsei allub, oli Normanni käitumisest ilmselgelt häiritud. «Normanni käitumine oli häbiväärne. Me tegeleme selle asjaga,» ütles Pihl Postimees.ee'le mupo pressiesindaja eilse käitumise kohta.

Normannil on mupo ametnikuna ka varem meediasuhtlusega probleeme olnud. Mullu novembris kahtlustati teda selles, et ta oli Raadio 2-le telefoniintervjuud andes joobes. «Normanni sõnaseadmine, küsimustest mööda vastamine ja pikad pausid andsid analüütikutele alust arvata, et äkki on Normann kell kaks päeval mingite ainete mõju all,» kirjutas Elu24 tookord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles