Liiklussõlme avamisel osaleb hiigelsuur Ülemiste vanake

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste liiklussõlm.
Ülemiste liiklussõlm. Foto: Mihkel Maripuu

Neljapäeval avatakse suure pidulikkusega Ülemiste liiklussõlm, avamisel osaleb ka viiekorruselise maja kõrgune Ülemiste vanake.


«Linnapea ütles mulle: me ehitame sajandi objekti, siin ei saa tavalist lindilõikamist korraldada. Mõtle midagi välja! Sai siis meeskond kokku võetud ja mõeldud, et avamisel võiks osaleda Ülemiste vanake! Keegi pole ju Ülemiste vanakest kunagi näinud,» rääkis linnapea Edgar Savisaare nõunik Meelis Pai.

«Vanake on viiekorruselise maja kõrgune ja kaasaegsete tehnoloogiate abil valmistatud. Natuke isegi Transformeri moodi Ülemiste vanake tuleb liiklussõlme avama. Ja loomulikult ei puudu sealt ka vanasõidukite klubi Unic autod, ehk kõik need autod, mis viimase saja aasta jooksul on Tallinna teedel sõitnud. Kõik, kes tulevad neljapäeval kell 12 avamisele, saavad neid oma silmaga näha,» lubas Pai.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles