Uudishimulikud ummistasid Tartu maantee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingist Tallinna saabunud kaubalennuk oli sunnitud hädamaanduma Ülemiste järve jääl.
Helsingist Tallinna saabunud kaubalennuk oli sunnitud hädamaanduma Ülemiste järve jääl. Foto: Indrek Gutmann

Tallinna linnavalitsus keelitab linlasi, et nad ei läheks Ülemiste järve äärde hädamaandumise teinud lennukit uudistama ja liiklust takistama.


Tallinna kriisireguleerimise meeskonna liikmed, kes Ülemiste järve ääres olukorraga tutvumas käisid, sattusid totaalsesse liiklusummikusse, kus sai autoga liikuda ainult kümne kilomeetrise tunnikiirusega.

Ühe pealtnägija sõnul on inimesed kogunenud lennujaama juurde isegi binoklite ja pikksilmadega, et järvejääl lebavat lennukit ja selle juures toimuvat uudistada. 

Uudishimulikud ning nende sõidukid häirivad liiklust Tartu maanteel ning takistavad päästetöid. Raepressile teatati, et järve kaldalt ei ole sisuliselt midagi näha ja päästetööde ala on rangelt piiratud.

AS Tallinna Vesi on Ülemiste järvele hädamaandumise sooritanud lennukist lekkiva kütuse põhjustatud võimaliku reostuse tõrjumiseks valmis ning veepuhastusjaamast väljuva joogivee kvaliteet ei kannata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles