Priit Koff: kõige olulisem on tegevuste koordineerimine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjatel oli täna Ülemistel järvel tegevust ohtralt.
Päästjatel oli täna Ülemistel järvel tegevust ohtralt. Foto: Peeter Langovits

ASi Tallinna Vesi avalike suhete juhi Priit Koffi sõnul oli täna toimunud õnnetuse puhul kõige olulisem erinevate ametkondade omavaheline koostöö, mis seekord laabus päris hästi, aga alati võiks veelgi paremini minna.


«Põhimõtteliselt saime kõik tehtud, mis oli vaja teha, aga järgmiseks korraks on veel palju õppida, kuidas suhtlust veelgi ladusamalt korraldada,» ütles Koff. «Seda me jõuame veel analüüsida.»

Ta lisas, et omavahel pidid suhtlema päästeamet, Tallinna kriisikomisjon, Tallinna Vesi, lennujaam ning majandus- ja kommunikastiooniministeerium. Seega toimus koostöö mitmel tasandil.

Koff ütles, et Tallinna Veel on loomulikult välja töötatud kriisiplaan, mida on mitu korda läbi arutatud ja mängitud. Kõige olulisem on teada, kuhu helistada ja kellega ning millises järjekorras suhtlema hakata, kui mingi õnnetus juhtub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles