Presidendi kantselei nõudis auklike Kadrioru tänavate parandamist

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariigi presidendi kantselei maja Kadriorus.
Vabariigi presidendi kantselei maja Kadriorus. Foto: Peeter Langovits

Tallinnas Kadriorus asuv presidendi kantselei nõudis linna kommunaalametilt Rohelise Aasa tänavalt kantselei juurde viiva sissesõidutee ja Weizenbergi tänava parandamist.

Kantselei pöördus kommunaalameti poole nii aprillis kui ka juulis ning kantselei direktori asetäitja Maarja-Viorika Paaveli sõnul oli aadressidel Roheline Aas 1, 5 ja 11 asuvate kantselei hoonete juurde viiv 70 meetri pikkune sissesõidutee katkise kattega, milles suured augud.

Kantselei juurde viiva Weizenbergi tänava kohta märkis ta, et selle teekate on auklik, konarlik, lapitud ja inetu. Paavel tõdes, et mõlemaid teid pidi liiguvad vabariigi presidenti külastavad isikud ning samuti paljud linnakodanikud ja linna külastavad turistid.

Kommunaalameti hooldusosakonna juhataja Tarmo Sulg ütles, et Rohelise Aasa tänavalt läinud sissesõidutee sai eelmisel nädalal korda tehtud. Ta lisas, et Weizenbergi tänavat parandab linn pidevalt jooksvalt ja seal suuri auke olla ei tohiks.

Tuleval aastal kavatseb linn aga Weizenbergi tänavat lõigus Narva maantee ja Faehlmanni tänava vahel põhjalikult rekonstrueerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles