Kevadkoristus Tallinnas jätkub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakoristus.
Tänavakoristus. Foto: Peeter Langovits

Ajavahemikul 16. - 19. aprill koristasid Tallinna kommunaalameti lepingupartneritest tänavapuhastusfirmad tänavatelt 543 tonni pühkmeid, 34 tonni olmejäätmeid, tänavate pesemiseks kasutati 589 kuupmeetrit vett.


Töös oli kokku 68 ühikut tänavapuhastustehnikat, millest 11 olid imuritega varustatud autod, viis mehaanilist pühkimismasinat, üheksa tänavapesurit ja kuus kallurit. Teemaa haljaslade puhastamisel oli möödunud nädalavahetusel ametis 44 töölist ja lisaks oli väljas veel 27 käsitsitöö brigaadi.

Suuremad objektid, mis möödunud nädalavahetusel puhastati, on kommunaalametile laekunud aruande järgi Tartu maantee, Teatri väljak, Toompea tänav, Järvevana tee piirded, Pirita tee, Merivälja tee, Ranna tee peatuste ootealad, Linnamäe tee, Kärberi tänav, Vabaduse puiestee, Männiku tee, Peterburi tee, Pärnu maantee, Lasnamäe bussipeatused, Vabaõhumuuseumi tee, Vana-Rannamõisa tee, Kakumäe jalgrattateed, Tammsaare tee ohutussaared, Kotka tänav ja Rahumäe tee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles