Nõmme noor valija: Kross võitis oma kampaaniaga minu südame

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity käis tänast valimispäeva jälgimas pealinna suuremates linnaosades. Nõmme linnaosas küsitlesime valimas käinud inimesi Nõmme kultuurikeskuses.

Valimisjaoskonnas andis Tallinncityle kommentaari noor ema, kes ütles, et on alati valinud sotsiaaldemokraate ning tegi seda ka täna. «Mõistagi tutvun ma eelnevalt ka kandidaatidega, seekord esimest korda valin Nõmmel ja tegin põhjalikku eeltööd.»

E-hääletamise osas naisterahvas väga soosival seisukohal pole. «Isiklikult eelistan traditsioonilist viisi - tulen kabiini, hääletan täna. Täna on valija päev. Kõik ülejäänud aeg valitseb poliitikute võim, aga täna on minu õigus,» märkis ta.

Noor tüdruk, kes samuti Nõmme kultuurikeskuses valimas käis, tahtis tegelikult oma hääle anda linnapeakandidaadile Eerik Niiles-Krossile, aga mõistes, et tema valimisjaoskonnas Kross ei kandideeri, valis ta IRLi nimekirjast teise kandidaadi. «Ta on väga sümpaatne inimene, oma reklaamikampaaniaga võitis ta minu südame!»

Küsimusele, kas valikut võib pidada protestihääleks valitseva Keskerakonna vastu, vastas tüdruk eitavalt. «See ei olnud selle tagamõttega. Pigem ikkagi see, et Kross ise on sümpaatne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles