Tallinn lõpetas kevadkoristuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakoristus.
Tänavakoristus. Foto: Peeter Langovits

Tallinna kommunaalameti lepingupartnerid tänavapuhastusfirmad lõpetasid talviste puistematerjalide koristustööd tähtaegselt, magistraaltänavate hooldustöid jätkatakse suviste nõuete järgi.


Vaatamata pikale ja raskele talvele ning külmale kevadele sai esimestel lumevabadel lõikudel kevadkoristustöödega alustada juba 27. märtsil. Töödega alustamisest kuni tänaseni on kokku kogutud 5861 tonni pühkmeid, 286 tonni olmejäätmeid ning tänavate pesuks on kulunud 6475 tonni vett. Väiksematel kõrvaltänavatel jätkavad linnaosavalitsuste lepingupartnerid kevadisi heakorratöid kuni 15. maini, nagu teeseadus ette näeb.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sule sõnul on enamik kinnistuomanikke kevadiste talgute käigus korrastanud oma kinnistuesised kõnniteed, kuid jätkuvalt on ka omanikke, kes seaduse nõudeid ei täida.

«Probleemiks on jätkuvalt hooldamata erakinnistud, suurte tööstuskomplekside territooriumid ja korrastamata ehitusplatsid, millelt tuul tolmu ning prahti linnatänavatele kannab,» ütles Sulg. «Alates maist korraldab kommunaalamet senisest tihedamalt heakorrareide ehitusplatsidele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles