Tallinn tunnustas noori, noorsootöötajaid ja suuri tegusid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raepress

Kinos Artis kuulutati eile pidulikul auhinnagalal välja Tallinna spordi- ja noorsooameti tunnustusauhindade konkursi «Suured teod» ja «Aasta noorsootöötaja» võitjad.


Tunnustust jagati juba tuttavates kategooriates – suured teod Tallinna noortele, Tallinna noorte suured teod ja aasta noorsootöötaja. Lisaks anti välja eriauhinnad. «Mul on hea meel, et meie hulgas on noori, kes soovivad maailma enda ümber paremaks muuta. Ja neil see õnnestub, nende tegevus on märgatav ning sellega nad motiveerivad ka teisi noori aktiivsemaks muutuma,» sõnas abilinnapea Mihhail Kõlvart.

Kategooria suured teod Tallinna noortele võiduvääriliseks tunnistati MTÜ Linnasilm poolt korraldatud «Pinksiklubi – avalik lauatennis Tallinna linnaruumis». Samas kategoorias leidis äramärkimist Tallinna noortevolikogu läbiviidud Linnavolikogu Simulatsioon, Tallinna noortenädalal Steven Vihalema korraldatud «Kirjandus ja igavus» ning G5 koolide esinduse «Moelennuk».

Kategooria Tallinna noorte suured teod võitis Tallinna noortevolikogu «Supergraafika konkurss». Ära märgiti ekstreemsportlaste rühmituse TURB loojaid Gert Nõgu ja Madis Kukke ning Tallinna noortevolikogu visioonikonverentsi «Alkoholi plussid».

Viiendat aastat järjest anti välja ka eriauhind «Laste- ja noortesõbralik tegu», mille võitis Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi noorte projekt «Ohutult jalgsi läbi Tallinna».

Laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitli pälvis AS SEB Pank, ära märgiti samas kategoorias ka AS Tallinna Vesi.

Tallinna aasta noorsootöötajaks valiti Pääsküla noortekeskuse noorsootöötaja Kaia Kask, kes lisaks märkimisväärsetele töövõitudele viimasel aastal nii noorte omaalgatuse kui osaluse toetamise näol on aktiivselt aidanud oma tegevusega kaasa Tallinna linna noorsootöö edendamisele.

Kokku esitati konkursile 19 nominenti, kellest parimad valis välja Tallinna noortenõukogu. Aasta noorsootöötaja konkursile laekus 6 nominenti ning selle konkursi võitja valis komisjon, kuhu kuulusid Tallinna Spordi- ja Noorsooameti, Tallinna Noorsootöö Keskuse, Tallinna Ülikooli Pedagoogilise Seminari, Eesti Noorsootöö Keskuse ja Tallinna noortevolikogu esindajad.

Tallinn tunnustas silmapaistnud noorsootöötajaid, organisatsioone ja noorteprojekte juba üheksandat aastat.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles