Reformierakond lahkus linnaeelarve arutelult

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna fraktsiooni esimees Ivi Eenmaa.
Reformierakonna fraktsiooni esimees Ivi Eenmaa. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsioon teatas, et ei osale 2014. aasta linnaeelarve kolmandal lugemisel, sest nende hinnangul sisulist arutelu ei toimu ning linnapea vastused opositsiooni küsimustele olid kas põiklevad või üleolevad.


«Reformierakonna fraktsioon tegi 2014. aasta eelarvele mitmeid olulisi ettepanekuid. Kahjuks jätkub linnavolikogu saalis senine keskerakondlik tööstiil, milles ei anta opositsiooni esindajatele sisulisi vastuseid,» ütles Reformierakonna fraktsiooni esimees Ivi Eenmaa.

«Me ei ole nõus sellega, et tänane linnavalitsus elab nagu laenusõltlane, kes võtab uusi laene, et maksta vanu. Reformierakond ei saa põhimõtteliselt olukorraga leppida, kus teed ja tänavad lagunevad ning lasteaedade järjekorrad ei vähene,» lisas ta.

Eenmaa sõnul ei tööta eelarve mitte tallinlaste jaoks, vaid järgmiste valimiste jaoks.

Reformierakonna fraktsioon esitas Tallinna 2014. aasta eelarvele muudatusettepanekud, mille eesmärgiks oli kahekordistada sünnitoetused, suurendada lasteaedade pearaha ning lasteaedade investeeringuid, töötada välja Russalka ja Haabersti ristmike projektid, suurendada teede jooksva remondi rahastamist ning ehitada Piritale uus lasteaed.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles