Fotod ja video: Eesti lasterikkad pered said Tallinnas jõulupeoks kokku

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Tallinna Kuulsaali bowlingusaalis Eesti lasterikaste perede jõulupidu. Üritust korraldab teist aastat järjest heategevusühing Hea Tegu koostöös Eesti Lasterikaste Perede liiduga.

Sportlik jõulupidu sarjast «Meie pere jõulupidu» kestis kokku viis tundi ja kulmineerus tordi lahtilõikamise ning autasustamisega.

Üritusele tuli 14-st maakonnast kokku üle 200 inimese, kellest pea 150 olid lapsed.

Lisaks bowlingule said külalised võimaluse mängida lauajalgpalli, õhuhokit, piljardit, lauamänge 4 ritta ja yatsy, ehitada ajalehtedest torni, hüpata hüpenööriga aja peale, joonistada, otsida pimesi pisikesi asju täis olevast kotist ette antud esimeid ning ennustada, kas kaardipakis on järgmine kaart suurem või väiksem.

Tänu projekti toetajatele oli kogu peo vältel kaetud ka rootsi laua stiilis söögilaud ning oma vahenditega Tallinnasse sõitnud perede transpordikulud kompenseeriti.

Jõulupeolt ei puudunud ka kingipakid.

Videointervjuus andsid lühida ülevaate lasterikaste perede jõulupeost ja nende eluolust üldisemalt Toomas Tamm MTÜst Hea Tegu ning Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles