Fotod: kodutud tungivad pakase eest kaubanduskeskustesse

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kaubanduskeskused on meelispaik neile, kel püsivat katust pea kohal pole. Pikast väljasuitamisest külmade miinuskraadide korral saab neil aga üks hetk küll ning siis on tarvis end üles soojendada.

Postimehe Tallinncity portaali fotograaf käis Viru ja Kristiine keskuses, mis paistavad ühistranspordi peatumiskohtade läheduse tõttu eluheidikute meelispaigad olema.

Möödunud kuu algul suutsid aga näiteks Telliskivi kaubanduskeskuse sulgemise eel end poodi ära peita kolm kodutut, kes siis maja töötajate lahkudes end mugavalt põrandale magama sättisid. Sooja otsinud mehed-naised toimetas turvafirma G4S majast välja.

Möödunud aastal tegi Tallinncity loo kodutute kõige populaarsemast kohast Viru Keskuses - Tallinki hotelli poolse sissepääsu juures (Coffee In-i sissekäigu ees). Toona ütles Viru Keskuse juht, et turvameeskond tegeleb aktiivselt selliste inimeste keskusest ärasaatmisega, kuid palus ka inimeste abi nende märkamisel.

Hea lugeja, anna teada kommentaariumis, kas kodutute probleem kaubanduskeskustes on hakanud pigem mööduma või mitte?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles