Jaanuaris lapiti Tallinnas 3500 tänavauku

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli

«Jaanuari jooksul oleme remontinud 3500 auku, ehk 2500 ruutmeetrit tänavat,» rääkis abilinnapea Kalle Klandorf linnavalitsuse pressikonverentsil.


«Üldjuhul kasutatakse selleks sellist asfaldisegu, mida tehase kohapeal ja see on üsna kallis käsitöö. Töid oleme teinud praktiliselt kõigis linnaosades. Täna tehakse tööd kesklinnas Tehnika tänaval, Lasnamäel Ümera tänaval, Põhja-Tallinnas Heina tänaval, Mustamäel Kadaka teel,» loetles Klandorf.

Linn eraldas käesoleva aasta eelarves teede korrashoiuks kaheksa miljonit eurot ja tänaseks on sellest ära kulutatud umbes 250 000 eurot, sest talvine augulappimine maksab umbes sada eurot ruutmeetrit

Suuremahulisi teetöid ei maksa Klandorfi sõnul oodata enne aprilli keskpaika. «Näiteks eelmisel aastal alustasid asfalditehased tööd 19. aprillil, üle-eelmisel aastal 17. aprillil. Nii et enne neid kuupäevi ei maksa loota, et me hakkame suurte asfaldilaoturitega tänavaid parandama,» ütles abilinnapea.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles