Restoran Merineitsi alustab märtsi lõpust šõurestoranina

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Original Sokos Hotel Viru avas restoranis Merineitsi reedel, 4. oktoobril kabareehooaja ETA revüüteatri Starlight Cabaret uue kabareeshow'ga «Time after Times».
Original Sokos Hotel Viru avas restoranis Merineitsi reedel, 4. oktoobril kabareehooaja ETA revüüteatri Starlight Cabaret uue kabareeshow'ga «Time after Times». Foto: Ranno Rätsep

Täielikult ümber ehitatud restoranist Merineitsi saab märtsi lõpust Eesti esimene show&dinner restoran õhtuse eeskavaga.

Ümberehitused järgivad kontserttegevuse, konverentsilõunate ja kahe hotelli hommikusöögikoha vajadusi. Saal helikindla vaheseinaga kaheks jaotatav, seal hakatakse eraldi pakkuma Solo Sokos Hotel Estoria ja Original Sokos Hotel Viru hommikusööke. Mere- ja pärliteemalise sisekujunduse autorid on arhitektuuribüroost Arhitekt11.

Saali tehniline sisseseade ja suured ekraanid võimaldavad pidada restoranis laudadega konverentse, tooteesitlusi, kõrgetasemelisi vastuvõtte ja konverentsilõunaid ning esitada statsionaarsel laval kabareeõhtuid, kontserte või muud restoranikeskkonda sobivat.

«Meie mitmeaastane kabareekogemus ja klientide kiitev tagasiside andsid julgust kujundada Merineitsi just Show & Dinner restoraniks,» ütles restorani juht ja peakokk Margus Tammpere. «Sellist tüüpi restoranimiljöös peab iga detail olema täpselt paigas, et külastaja saaks õhtust tervikelamuse. Uus Merineitsi on legendaarne hiilgus modernses pärlivahus - kui laval leaib aset meeliülendav šõu, on saalis suurepärane teenindus ja pidulaudadel gurmeemaitsete paraad.»

Kevadhooajal on lava esinejate päralt kolmel õhtul nädalas. Reedeti-laupäeviti jätkuvad alates 21. märtsist kabareeõhtud ning 13.-18. ja 22.-25. maini saav vaadata NUKU teatri varieteeprogrammi «Õhtusööki vampiiridega» koos à la carte õhtusöögiga.

Märtsi lõpust alustavad neljapäevased kontsertõhtusöögid, kus esinevad Eesti armastatud artistid oma intiimsemate kavadega. Esimesena astub üles 27. märtsil ansambel Kõrsikud, 3. aprillil esineb Maarja, 10.aprillil ansambel Jäääär, 16.aprillil Lenna ja 23.aprillil Birgit Õigemeel ja Swingers. Sügisest laiendatakse õhtuseid üritusi viie päevani nädalas.

Merineitsi ümberehitus on osa Sokos Hotels Tallinna läbiviidatavatest uuendustest, mille käigus avatakse uus Solo Sokos Hotel Estoria ja renoveeritakse Viru hotelli kaheksa korruse hotellitoad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles