Mupo otsib Mähel hulkuvate koerte asjas tunnistajaid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulkuv koer.
Hulkuv koer. Foto: Ain Protsin

Munitsipaalpolitsei sai eile avaldatud üleskutse vastuseks hulgaliselt vihjeid Mähet terroriseeriva koerakarja omanike kohta, kuid olukorra lahendamiseks on ametnikel vaja tunnistajaid.


«Oleme kõikidele helistajatele ja kirjasaatjatele väga tänulikud. Nende hulk näitab, et see probleem on inimestele oluline ning selle lahendamisele aidatakse kaasa. Nüüd oleks meil vaja vähemalt kahte tunnistajat, kes oleksid valmis tulema meie kontorisse ning oma nime all tunnistusi andma,» ütles mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

«Alles siis saame me menetlusega edasi liikuda. Mõelgu inimesed sellele, et nende enda lapsed ning lähedased on igapäevaselt suure ohuallika lähedal ja ainult nemad ise saavad praegusele olukorra lahendamisele kaasa aidata,» lisas ta.

Tallinncity on kaks korda kirjutanud Mähel ringi jooksvatest koertest, kes eesotsas ühe saksa lambakoera meenutava koeraga on koos omanikuga rihma otsas jalutanud koeri rünnanud. Nüüd on mupo koerte arvatava omaniku isiku teada saanud, kuid tema korralekutsumiseks on vaja tunnistajaid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles