Tallinna munitsipaalpoe hankele ei laekunud ainsatki pakkumist

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endise Lasnamäe turu paviljonides munitsipaalpoe pidamiseks ei laekunud ühtegi pakkumist.
Endise Lasnamäe turu paviljonides munitsipaalpoe pidamiseks ei laekunud ühtegi pakkumist. Foto: Mihkel Maripuu

Eile kell 13 oli pakkumiste esitamise tähtaeg Tallinna munitsipaalpoe pidamiseks, kuid ühtegi pakkumist tähtajaks ei laekunud.


«Huvilisi oli küll, aga ühtki konkreetset pakkumist ei tulnud. Nüüd me võtame ise ühendust nendega, kes võtsid hanke materjalid välja ja tõenäoliselt peame hakkama tegema läbirääkimistega pakkumist,» ütles abilinnapea Arvo Sarapuu Tallinncityle.

«Tavaliselt on ikka nii, et kui üks hankevorm ei sobi või pakkumisi ei tule, siis valitakse teine hankevorm. Me lükkasime tähtaega ühe korra juba edasi selle arvestusega, et pakkujad jõuaksid kogu materjali läbi töötada. Aga praegu mulle tundub, et see teema on kõikide jaoks täiesti uus ja ilmselt tuleb see põhjalikult läbi rääkida ja nii ühelt kui teiselt poolt järeleandmisi teha, sest niisugust hanget pole kunagi varem olnud,» lisas ta.

Linnavalitsus tahab munitsipaalkaupluse avada hingusele läinud Lasnamäe turu kahes paviljonis. Kolmas paviljon on ette nähtud toiduabi jaoks ja sellega hakkavad tegelema linnaosavalitsus ning Tallinna Turud. Munitsipaalpoe operaator peab toiduabile üle andma realiseerimistähtaja ületanud kaubad.

Munitsipaalpoes peab müügil olema soodushindadega ostukorv, milles on 30 nimetust toidu- ja neli nimetust esmatarbekaupu. Soodushinnad kujundatakse igakuise jaekaubanduse hinnavaatluse alusel nii, et hinnad oleksid teistest kauplustest 10-15 protsenti odavamad. Samuti on kaupluses ette nähtud sooduskampaaniad Tallinna ühiskaardi omanikele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles