Rekordrikkuja on saanud sel aastal 19 parkimistrahvi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19 parkimistrahvi pole autoomanikku distsiplineerinud ja ta jätkab vales kohas parkimist.
19 parkimistrahvi pole autoomanikku distsiplineerinud ja ta jätkab vales kohas parkimist. Foto: Mupo

Lasnamäel on ühe korrusmaja ees parkiv autoomanik sel aastal saanud 19 parkimistrahvi, kuid jätkab keelatud kohas parkimist.


«Munitsipaalpolitsei amet on alates 1. jaanuarist autoomanikule väljastanud 19 trahviteadet vales kohas – antud juhul kõnniteel - parkimise eest. Iga valesti parkimise eest on trahvisumma 20 eurot. Viimane valesti parkimise juhtum oli veebruari keskel. Omanik on siiani tasunud kõik trahvid õigeaegselt,» rääkis mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

«Ilmselt on tegemist jõuka inimesega, kellele rahanumber pole oluline,» arvas patrulliosakonna vaneminspektor Aleksandr Kukk.

Inspektori sõnul on viimasel ajal sagenenud väljakutsed kõnniteedel ja haljasaladel valesti parkinud autode osas. «Inimesed nurisevad, et neil ei ole parkimiskohti, aga kas peab ilmtingimata parkima oma akna all või ukse ees? Tihti on kahe minuti tee kaugusel piisavalt parkimisruumi,» ütles Kukk.

«Liikluskorraldusvahendid on üles seatud ikka vajadusele põhinevalt, et ära hoida liikluskaost või ohtlikke olukordi. Palume inimestel olla seaduskuulekad ning kaob vajadus trahvi maksta või trahvi saamisel stressi sattuda,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles