Naist süsteemselt jälitanud ja tappa ähvardanud mees astus kohtu ette

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna astus kohtu ette 43-aastane Andrei. Prokuratuur on esitanud Andreile süüdistuse tapmisega ähvardamises ja mõrvakatses.

Andreid (vahi alla altes 2013. aasta septembrist, varem korduvalt karistatud, sh tapmise eest) süüdistatakse selle, et on 2013. aasta maist septembrini korduvalt helistanud ühele naisterahvale ning ähvardanud ta tappa.

Andrei jälitas kannatanut pidevalt, helistas talle, saatis mobiiltelefonile ähvardavaid sõnumeid, magas tema korteri akende all, lõhkus korteri akna klaasi.

Lisaks on Andreile esitatud süüdistus ka füüsiliste kehavigastuste tekitamise eest jälitustegevuse all kannatanud naisterahvale.

Möödunud aasta 5. septembri hilisõhtul lõi mees Maardus Keemikute tänaval naist noaga kaela piirkonda, tekitades kaks lõikehaava. Andrei püüdis kannatanut veel lüüagi, kuid end kaitsnud naisel õnnestud nuga enda kätte saada. Edasi hüüdis naine appi ja äratas sellega naabrid. Andrei põgenes sündmuskohalt, kuid peeti järgmisel päeval politseiametnike poolt kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles