Pirita saab Vana-Merivälja tee

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna linnavalitsus

Tallinna linnavalitsus otsustas muuta Merivälja tee leviala ning määrata Merivälja tee senisele lõpuosale nimeks Vana-Merivälja tee.


Vana-Merivälja tee nime hakkab kandma Merivälja tee lõik, mis jääb Ranna tee ja Viimsi tee vahele, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Pirita linnaosa valitsus tegi linnavalitsuse nimekomisjonile ettepaneku korrastada Merivälja tee aadresse ja muuta Merivälja tee leviala loogilisemaks, sest Merivälja tee praegune lõpuosa ei ole linnaruumis tajutav Merivälja tee osana ega eristu olemuselt teistest samas paiknevatest kõrvaltänavatest.

Merivälja tee lõpuosale uue nime valikul oli kaalumisel mitu nimevarianti. Otsustusprotsessi kaasati ka Merivälja Aedlinna Selts, kes on Merivälja ajalugu põhjalikult uurinud ning väga huvitatud oma kogukonna arengutes kaasa rääkimisest. Selts pidas Vana-Merivälja tee nime Merivälja tee lõpuosa nimena heaks lahenduseks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles