Nõmmel algas igakevadine punaste lehekottide kampaania

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punased lehekotid Nõmmel.
Punased lehekotid Nõmmel. Foto: Jukko Nooni

Täna algas Nõmmel niinimetatud punaste lehekottide kampaania, mille raames viib linnaosavalitsus elanikelt tasuta ära mahalangenud puulehti ja -okkaid.


Punaseid lehekotte jagatakse 17. aprillini. Kottide äravedu toimub 21. aprillist kuni 18. maini, teatas linnaosavalitsus.

Nõmme linnaosavanema Tiit Teriku sõnul on tänavate äärde ilmuvad punased lehekotid üheks Nõmmele iseloomulikuks kevade saabumise märgiks. «Tegemist on kindlasti suurima ja kulukaima kevadise heakorraaktsiooniga, mida linnaosa elanikele pakub. Lehekotte viiakse tänavu elanikelt ära juba üheteistkümnendat korda ning sellest on viimastel aastatel osa võtnud peaaegu kõik Nõmme kinnistud,» ütles Terik.

Lehekotte jagatakse 31. märtsist 17. aprillini Nõmme linnaosavalitsuse teenindussaalides Vabaduse pst 77 ja Jaama 1. Lisaks jagatakse lehekotte ka laupäeval, 5. aprillil kella 9-17 Valdeku tn 13 asuvas Nõmme saun-spordihoones.

Iga kinnistu kohta jagatakse kümme lehekotti. Oma kotte ei tohi edasi anda naabrile või tuttavale, sest see tekitab kottide kogumisel segadust ning probleeme. Kottide äravedu toimub 21. aprillist kuni 18. maini.

Linnaosavalitsus palub lehekotid hoida kuni äraveo alguseni oma kinnistul ning alles 20. aprillist võib lehekotid tõsta aia taha. Esmalt veetakse lehekotid ära suuremate teede ja tänavate äärest (Vabaduse pst, Kadaka pst, Männiku tee, Pärnu mnt) ning seejärel sisekvartalitest. Lisainfot saab Nõmme linnaosa valitsuse infotelefonilt 645 7333.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles