Homme istutatakse Weizenbergi allee viimane puu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru Seltsi kaasabil Weizenbergi tänava äärde istutatud pärnaallee puude juures on tahvlikesed toetajate nimedega.
Kadrioru Seltsi kaasabil Weizenbergi tänava äärde istutatud pärnaallee puude juures on tahvlikesed toetajate nimedega. Foto: Toomas Huik

Reedel kell 11.30 toimub Kadrioru pargis Weizenbergi allee rajamise pidulik lõpetamisüritus, kus allee viimase puu istutab Eestis viibiv Lions Clubs International president Barry J. Palmer.


Kõik huvilised on lahkelt oodatud sündmusest osa saama. Kadrioru selts palub võimalusel osaleda ka kõigil headel inimestel, kes toetasid allee taastamist. Sündmuse kulminatsiooniks on ilutulestik orienteeruvalt kell 11.50.

Heategevusega tegelev Lions liikumine tähistab tänavu kevadel oma 25. tegevusaasta täitumist Eestis. Sel puhul külastab Eestit rahvusvahelise Lions liikumise president Barry J. Palmer Austraaliast, kes kohtub reedel Kadriorus Eestis Vabariigi presidendi Toomas Hendrik Ilvesega. Kell 16 tervitab Tallinna abilinnapea Taavi Aas raekojas Eesti lioneid ja siia saabuvaid väliskülalisi piduliku vastuvõtuga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles