Juske: Tallinna propagandaeelarve kasvab kümne miljonini

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Juske.
Jaak Juske. Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavolikogus opositsioonis oleva Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liikme Jaak Juske sõnul suurendatakse sel nädalal vastuvõetava lisaeelarvega linna avalike suhete eelarvet veel mitmesaja tuhande euro võrra.


«Keskerakondlik linnavõim eraldab lisaeelarvest Tallinna propagandaimpeeriumi suurendamiseks veel 355 000 eurot. Nii ulatub pealinna avalike suhete eelarve juba ligi kümne miljoni euroni. Vaja ju riigikogu valimisteks Savisaare kaduma läinud hääled taastada. Erakondade rahastamise järelvalvekomisjon peaks nõudma, et Keskerakond selle raha oma kampaaniaaruandes kajastaks,» kirjutas Juske oma Facebooki-lehel.

Neljapäeval linnavolikogus arutusele tulev Tallinna lisaeelarve projekt näeb ette 200 000 euro eraldamist sihtasutusele Tallinna Televisioon seoses programmimahu suurendamisega. 155 000 eurot eraldatakse linnakantseleile, mille koosseisus on ajalehtede Pealinn ja Stolitsa toimetused.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles