Väljasõidule lubatud vang jättis vanglasse naasmata

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Semiglasov.
Sergei Semiglasov. Foto: Justiitsministeerium

Tallinna vangla otsib taga avavangla osakonnast lühiajalisele väljasõidule lubatud ja naasmata jäänud keskealist kinnipeetavat.

50-aastane Sergei Semiglasov ei naasnud eile õhtul tähtajaks vanglasse, teatas justiitsministeeriumi pressiesindaja.

Sergei Semiglasov on 50-aastane, kõhna kehaehitusega, 170 sentimeetri pikkune, halli silmavärvuse ja etteulatuva lõuaga. Vasakul pool kuklal on tal kolme sentimeetri pikkune arm ning arm vasaku käe väiksest sõrmest keskmise sõrmeni.

Vanglast lahkudes kandis Sergei Semiglasov pruuni kapuutsiga dressipluusi ja tumepruuni seemisnahkset jopet, jalas olid tal tumesinised teksased ja mustad kingad.

Semiglasov kannab ühe aasta ja ühe kuu pikkust karistust varavastaste kuritegude eest. Kinnipeetava otsimisega tegelevad vanglateenistus ja politsei.

Tallinna vangla alustas juhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb karistuse kandmisest kõrvalehoidmist kinnipeetava poolt, kellel on lubatud kinnipidamisasutusest lahkuda. Süüdimõistmisel on sellise kuriteo eest võimalik määrata karistuseks kuni üheaastase vangistuse.

Tallinna vangla palub kõigil, kel on infot Sergei Semiglasovi asukoha kohta, helistada politsei lühinumbril 110 või Tallinna vangla korrapidaja numbril 6127500.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles