Elu Lasnamäe servas: kraavis vedeleb ärandatud auto, metsa all prügi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitsei patrulliosakonna inspektorid avastasid Priisle tee äärsest metsast hulgaliselt prügi.
Munitsipaalpolitsei patrulliosakonna inspektorid avastasid Priisle tee äärsest metsast hulgaliselt prügi. Foto: Mupo

Munitsipaalpolitsei Ameti patrulliosakonna vaneminspektor Aleksandr Kuke sõnul on Lasnamäe lõpus Priisle piirkond tänaseks kujunemas probleemseks piirkonnaks.

Aleksandr Kuke juhitav meeskond tegi üleeile hilisõhtul järjekordselt oma tavapärast kontrollsõitu Priisle piirkonnas kui kell 01:17 avastati Priisle tee lähedasel põllul kraavis avariitunnustega sõiduauto, mille klaasid olid purustatud, autol ees süütevõti ning sees mängis raadio. Patrull kutsus pärast olukorra fikseerimist kohale riigipolitsei. «See, et sattusime oma heakorrareidi käigus ilmselt ärandatud sõidukile oli puhas juhus,»  tõdes Kukk.  «Kutsume kõiki linlasi, ja eriti lasnamäelasi, kes juhtuvad linna keskkonna ja looduse prügistamisjuhtumeid pealt nägema, neist teada andma mupo infotelefonil 14410.»

Pärast Priisle suur-risustuse likvideerimist´on Mupo võtnud võtnud Priisle asumi kõrgendatud tähelepanu alla. «Oleme tähelepanelikelt linnakodanikelt saanud teateid ja fotomaterjali, kus prügi tee äärde või metsatukka ladustatakse. On täiesti uskumatu, et risustatakse Pirita jõeoru maastikukaitseala ja sellega külgnevaid territooriume,» rääkis Kukk. 

«Alles hiljuti saime tänu tublile teavitajale kätte autojuhi, kes sõiduki Laagna teel keset tihedat liiklust kinni pidas ja oma rehvid ning kilekotid olmeprügiga rahulikult teepervele tõstis. Tänaseks on süüdlast selle teo eest ka trahvitud,» vahendas Kukk. «Autojuhid on muutunud ettevaatlikumaks ja kavalamaks – prügist ebaseaduslikul teel vabanemisel kaetakse või varjatakse auto registrinumber, mis teeb pealtnägijal süüdlasest teatamise raskeks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles