Fotod ja video: täna algasid keskaja päevad

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. – 13. juulini kestavad Tallinna vanalinnas järjekordsed Keskaja Päevad, mis juhatati sisse avarongkäiguga Viru väravate juurest Raekoja platsile.

Raekoja platsilt liiguti edasi Tornide väljakule, kus koostöös Tallinna Lillefestivaliga toimub keskaja piduõhtu. Üles astub ansambel Bordó Sárkány Ungarist, seal tantsitakse, lauldakse, süüakse ning kavas on muudki meelelahutused.

Keskaja päevadel, mil Raekoja plats ja Niguliste kiriku ümbrus muutub õitsvaks hansalinnaks, on kavas mitmekülgne ja meeleolukas programm, kus leidub üritusi igas eas ja maitsega inimestele.

Päevade südameks on Meistrite turg Raekoja platsil, kus pakutakse käsitööd kaugelt ja lähedalt. Kõigil neljal päeval leiavad Raekoja platsil aset kontserdid, ülesastumised ja keskaegsed meelelahutused. Siit leiab ka trubaduure, õuemuusikuid, rändnäitlejaid ja narre, lastega mängib isand Andreas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles