Rüütelmaa: Tallinna ummikute taga oli raskeveokite liiklus

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa
Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa Foto: Toomas Huik

Kui muidu on Tallinnas raskeveokite liiklus augustis aasta madalaimal tasemel, siis praegu liigub veokeid tavapärasest rohkem, põhjendas tänaseid liiklusummikuid transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa.

Trammiteede rekonstrueerimistööde tõttu lisandunud uued liikluspiirangud ummistasid hommikusel tipptunnil Tallinna kesklinna ja Kristiine linnaosa poolt tulijad pidid ummikus kaua ootama, vahendas ERR uudised.

Rüütelmaa rääkis «Aktuaalse kaamera» otsestuudios antud intervjuus, et tänahommikune seisak Tallinna liikluses oli tingitud sellest, et liiklusreageerijad ega -märgid polnud veel omal kohal.

«Kuigi eelnevalt oli välja antud informatsioon sellest, et seoses tänasest alanud liikluskorraldusmuudatustega on prognoositavad suured ummikud, siis ilmselt meedia seda piisavalt ei kajastanud ja see info kahjuks päris hästi ei jõudnud liiklejateni,» lausus ta.

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja sõnul vaadatakse liikluskorraldust läbi olemasoleva andmestiku põhjal, tehakse arvutused ning leitakse parimad lahendused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles