Teealuse vajumine sulges Ülemiste viadukti all Suur-Sõjamäe suuna

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste viadukt
Ülemiste viadukt Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Liigsest kuivusest tekkinud tee aluspinnase vajumise tõttu tuli täna sulgeda liiklusele Tartu maantee Ülemiste viadukti all sõidurajad, mis kulgevad linnast väljuval suunal Suur-Sõjamäe tänavale ja Ülemiste keskuse parklasse.

Tallinna Teede ASi teehoiu direktori Sergei Kulakovi sõnul alustatakse kell 16 objektil kaevetöödega ja kui midagi erakorralist ette ei tule, loodetakse liiklus Ülemiste viadukti all veel täna hilisõhtul taastada.

«Liigselt kuumade ilmade tõttu on tekkinud pinnases ettearvamatud vajumised ja see põhjustaski ootamatu teealuse pinnase vajumise,» selgitas Kulakov.

Jaan Rõõmussaar Raepressist ütles, et kesklinna poolt tulles ei saa viadukti alt läbi sõites ajutiselt vasakule pöörata. Ülemiste keskussesse või Suur-Sõjamäe tänavale pääsemiseks soovitas ta sõita Järvevana teele ja sealt tagasi pöörata või kasutada Peterburi maanteed ja tulla üle Smuuli silla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles